Fotografera en känsla?

Problemet med att fota havet på vintern är att det är så svårt att få det att se vinter ut. Kyla har ingen färg, Snarare en känsla.

Hur fångar man känslan av vintern på bild eller känslor över huvud taget? Det ska jag jobba hårdare på när jag är ute och fotar. Vilken känsla vill jag ha i bilden.

På denna bilden var det verkligen svinkallt och jag tänkte att jag skulle försöka fånga den känslan. Använde mig av isen på stenarna men även att låta de kalla färgerna ta övertaget i bilden.

Getterön, Varberg

Här är en annan bild där kylan verkligen biter sig fast i bilden. Visst var det kallt när jag tog bilden men inte alls lika kallt som bilden ovan. Men frosten på träden och dimman får mig att tänka 40 minusgrader.

[eng. how to put the right feelings in the picture? Do winter have a collar and how does it looks? In these two photographs I tried to show the temperature and the feeling into the picture. This is something I like to dive deeper into and learn more about. How do you do it?]

7 reaktioner på ”Fotografera en känsla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s