Köpevillkor

Betalningsalternativ

Kredit/betalkort via Paypal
Det går att betala med Mastercard, Visa och American Express via Paypal. Paypal är säkert och enkelt och du behöver inte något konto hos dem, utan använder ditt kredit- eller betalkort för att betala. Man kan oxå skapa ett konto och betala direkt med Paypal.

Åldersgräns för beställningar
Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar.

Leverans

Frakt
Frakt tillkommer på varje beställning och baseras på orderns storlek och vikt. Beställning av bilder i 21×30 skickas som platta paket, större bilder skickas i tub.

Hämta själv
Bor du i närheten av varberg och vill hämta din beställning går det bra. Kontakta vastkustfotografen@gmail.com

Leveranstider
Leveranstid: 3-10 vardagar. Leveranstiden kan variera vissa bilder skrivs ut på beställning och andra finns redan på papper.

Ångerrätt & returer

Avbeställning
Som privatkonsument har du rätt att avbeställa din order innan den skickats till dig. Vänta inte med att höra av dig om du vill avbryta din order. Kontakta mig här

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

När du nyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. När du nyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returer
Returer bekostas av dig men inte om varan är defekt eller felpackad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet:
Om du utnyttjat din ångerrätt ska återbetalning av varan ske snarast eller senast inom 30 dagar från det att returen tagits emot. Du betalar returkostnaderna när du sänder tillbaka varan förutom när varan skicka tillbaka för att den är defekt.